Θέλετε να γίνετε συνεργάτες;

Η SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ είναι ανοιχτή σε αξιόπιστους ανθρώπους και εταιρίες που επιθυμούν να συνεργαστούν ως μεταπωλητές ή ως επίσημοι αντιπρόσωποι υποστήριξης, σε όλη την Ελλάδα. Δείτε παρακάτω τους λόγους για τους οποίους η SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ αποτελεί μια ασφαλή επιλογή στη βιομηχανία των γεωργικών μηχανημάτων και του γεωργικού εξοπλισμού.

Σχέσεις εμπιστοσύνης

people-woman-coffee-meeting

Η SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ έχει χτιστεί και συνεχίζει τη μακρόχρονη πορεία της έχοντας ως πυλώνα την οικογένεια και αυτή είναι η σχέση που θέλουμε να έχουμε με τους συνεργάτες μας. Για περισσότερα από 45 χρόνια, αναπτύσσουμε σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης με επαγγελματίες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, προσφέροντας τους αξιόπιστα προϊόντα και σύγχρονες λύσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενταχθείτε στο δίκτυο συνεργατών μας και να γίνετε μέλος της οικογένειας SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ.

Υποστήριξη

become-a-partner_2

Η σχέση μας με τον πελάτη δε σταματά στην αγορά. Για μας η διαδικασία της αγοράς πραγματοποιείται στα πλαίσια μιας ευρύτερης διαδικασίας, η οποία ξεκινάει από την πρώτη επαφή και εκτείνεται μέχρι την ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για κάθε προϊόν που παραδίδουμε. Στη SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ, το να προσφέρουμε άρτια γεωργικά μηχανήματα και εξοπλισμό αποτελεί δέσμευση, για το λόγο αυτό κοιτάμε συνεχώς να διευρύνουμε το δίκτυο τεχνικής υποστήριξης με εξειδικευμένους συνεργάτες, ώστε οι πελάτες μας να λαμβάνουν απρόσκοπτη υποστήριξη όποτε τη χρειαστούν.

Επένδυση

become-a-partner_1

Για πάνω από 45 χρόνια αναπτυσσόμαστε συνεχώς, διευρύνοντας το δίκτυο συνεργατών μας και δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας τους αξιόπιστα και κατάλληλα εργαλεία που κάνουν τη ζωή αλλά και την εργασία τους πιο εύκολη και αποτελεσματική. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τους επόμενους στόχους που έχουμε θέσει για την ανάπτυξη μας και για τις ευκαιρίες επένδυσης στη SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να συνεργαστείτε με μια αξιόπιστη και ισχυρή εταιρία κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων και γεωργικού εξοπλισμού; Η SIK ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ είναι μια εταιρία την οποία μπορείτε να εμπιστεύεστε. Με σχεδόν μισό αιώνα εμπειρίας στη γεωργική βιομηχανία, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών σας με μηχανήματα και εργαλεία τα οποία λειτουργούν απρόσκοπτα και με ποιότητα η οποία ξεπερνά τις αναμενόμενες προσδοκίες.

    Το Email και τα στοιχεία σας είναι ασφαλή.